Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Borjúhúsból készíthető fogások

A borjú zsenge húsa és alacsony zsírtartalma miatt méltán számít prémium fajtának – nem utolsó sorban pedig végtelenül sok elkészítési módozatát ismerjük. Varju Viktor egy professzionális képzésre hívja mindazokat, akik érdeklődnek a borjúhús iránt, és finomítani, tökéletesítené szeretnék a meglévő ételkészítési technikákat.

  • Borjúnyak Kedvessy
  • Borjú Bécsi és leképezése (picatta, tonkatsu)
  • Borjú vese
  • Lioni borjúmáj
0207_borjuhosbol_keszitheto_fogasok_460x460

Időpont: 2019.02.07.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: Varju Viktor

A képzés ára: 16.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre