Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Borjúhús a fine diningban

A borjú zsenge húsa és alacsony zsírtartalma miatt méltán számít prémium fajtának – nem utolsósorban pedig végtelenül sok elkészítési módozatát ismerjük. Galgóczi Gábor egy professzionális képzésre hívja mindazokat, akik érdeklődnek a borjúhús iránt, és a fine dining exkluzivitásával szeretnének belőle csodás fogásokat varázsolni.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • Angolos borjúszűz tonhallal, borjúkrémmel, rukkolapürével
  • Konfitált borjúcomb krémes polentával, sáfrányzselével, borjúnyelves rizottó ropogóssal
  • Borjúgerinc spárgával, rántott borjúfejjel, harissás fodorral
0710_Galgczi_Borjhs a fine diningban_Rind_V01

Időpont: 2017.07.10.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: GALGÓCZI GÁBOR

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre