Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Borjúhús a fine dining-ban

A borjú zsenge húsa és alacsony zsírtartalma miatt méltán számít prémium fajtának – nem utolsó sorban pedig végtelenül sok elkészítési módozatát ismerjük. Galgóczi Gábor egy professzionális képzésre hívja mindazokat, akik érdeklődnek a borjúhús iránt, és a fine dining exkluzivitásával szeretnék elkészíteni.

  • angolos borjúszűz tonhallal, borjúkrémmel és rukkolapürével
  • konfitált borjúcomb krémes polentával, sáfrányzselével, borjúnyelves rizottó ropogóssal
  • borjúgerinc spárgával, rántott borjúfejjel, harisszás fodorral
0220_borjuhus_a_fine_diningban1

Időpont: 2018.02.20.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: Galgóczi Gábor

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre