Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Bárány a francia bisztróban

Franciaország sokszínűsége a gasztronómiájában is megjelenik, melyet világszerte ismernek. Ez az a konyha, amely a bárányból igazán meglepő ízeket és izgalmas fogásokat tud alkotni. Dóczi György a francia konyha titkainak ismerőjeként profi útmutatást nyújt minden résztvevőnek, hogyan teremtsenek ebből az alapanyagból csodás összhangot a tányéron.

  • töltött bárány, menta, menta és menta…
  • bárányragu, rum, pappardelle
  • báránykrokett, miso majonéz, parajsaláta
0227_labas_vadak_a_francia_bisztroban1

Időpont: 2018.03.27.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: Dóczi György 

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre