Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Bárány a francia bisztróban

Főszerepben a bárány. Egy jó bárányhúsos étel mindig az éttermi menü fő attrakciójának számít. Egy különleges ízvilágú húsfajta ez, amit kevesen tudnak igazán zamatosan elkészíteni, pedig nem csak egészséges, de hálás is a vele való munka. A francia konyha előszeretettel használja a bárány különböző részeit, amelyekhez remekül társíthatók az őszi-téli zöldségek, fűszerek és kiegészítők. Ezen a kurzuson három kitűnő fogást is elkészíthetsz, amelyek egyesével megérdemlik majd a „menü sztárja” címet, ebben biztos lehetsz.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • bárány tésztában parajjal töltve, mandulával
  • bárány „French racks”, szarvasgomba, feketegyökér, gomba
  • báránylábszár, téli fűszerek, narancs és méz
1103_barany_a_francia_bisztroban

Időpont: 2016.11.03.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: DÓCZI GYÖRGY

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre