Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Az alapoktól a michelin csillagig

Bár a minősítésbe beleszámít a kiszolgálás is, ezen a kurzuson inkább azt vesézzük ki, hogy mit kell érte tenni a konyhában. Bernáth József szerint a precíz munka már a hámozással, szeleteléssel, előkészítéssel veszi kezdetét, és a mérnöki pontossággal megvalósított tálalással fejeződik be. Tökéletes példa erre a rizottó. Nem tűnik olyan bonyolult fogásnak, mégis itthon ritkán találkozni olyannal, aki színvonalasan tudja elkészíteni. Ezen a napon megkeressük, mik lehetnek a buktatók, és tálaljuk a (szinte) tökéletes rizottót.

A kurzusnapon elkészített ételkülönlegességek sora legyen meglepetés!

1011_az_alapoktol_a_michelin_csillagig

Időpont: 2016.10.11.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: BERNÁTH JÓZSEF

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre