Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

Bárány a francia bisztróban

A hamburger az egyik „street food” klasszikus, amit a magyar közönség az utóbbi időben újra felfedezett, és ennek köszönhetően talán népszerűbb lett, mint valaha. A képzésen Bereznay Tamás kalauzolásával végigjárjuk a főbb alkotóelemek elkészítését: a szaftos húspogácsák, illetve a hozzájuk illő szószok és kiegészítők is sorra kerülnek. Egy hamburgert nem kell túlbonyolítani, de jól fel kell építeni az ízek és az arányok összhangját. Tanulj nálunk új megoldásokat, új ízeket!

0516_a_hamburgerkeszites_titkai

Időpont: 2018.01.11.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: BEREZNAY TAMÁS 

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre