Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

A hamburger készítés titkai

A hamburger az egyik „street food” klasszikus, amit a magyar közönség az utóbbi időben újra felfedezett, és ennek köszönhetően talán népszerűbb lett, mint valaha. A képzésen Bereznay Tamás kalauzolásával végigjárjuk a főbb alkotóelemek elkészítését: a szaftos húspogácsák, illetve a hozzájuk illő szószok és kiegészítők is sorra kerülnek. Egy hamburgert nem kell túlbonyolítani, de jól fel kell építeni az ízek és az arányok összhangját. Tanulj nálunk új megoldásokat, új ízeket!

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • bárányburger joghurt, sült paprika
  • marhaburger csípős paradicsom szósz
  • csirkeburger mogyoró, sült hagyma
  • sült krumpli
  • csípős káposzta saláta

DUPLÁZÓ NAPOK
EGY HELYSZÍN, EGY NAP, KÉT KÉPZÉS

AZOKNAK, AKIK MINDIG CSAPATBAN GONDOLKODNAK.

Használjátok ki dupla alkalmainkat, vegyetek részt két képzésen egy napon!
A partnereinkkel való egyeztetés és a nálunk zajló képzések tapasztalatai alapján úgy láttuk, lenne igény olyan napokra, amikor egy étteremtől, vendéglátóhelytől több ember is részt tud venni a neki szóló képzésen. Mostantól több olyan alkalommal is várunk benneteket, amikor két képzés zajlik egy napon a Gasztroakadémia tudásközpontjában. Ez jelentős könnyebbséget jelenthet több szempontból is sok vállalkozásnak. A csomagban elérhető DUPLÁZÓ NAPOK előnyei:
  • Csomagban egyedülállóan kedvező áron érhetők el a képzések.
  • Egy napon képezhető egy szakács vagy séf és egy barista vagy felszolgáló.
  • Könnyebb a munkabeosztást elkészíteni, az esetleges pótlást egyeztetni.
  • Megspórolható több ezer vagy akár tízezer forint útiköltség.
duplazo
1117_a_hamburgerkeszites_titkai

Időpont: 2016.11.17.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: BEREZNAY TAMÁS

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő
Jelentkezem a képzésre