Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_15-03_buffet_equipment_E_09_940x250_12

A francia konyha alapjai

Az ősz remek alkalom egy új étlap megvalósítására, ez pedig remek alkalom, hogy új ötleteket szerezz ehhez. A francia konyhaművészet alapvetései az egész európai ízlésre nagy hatással voltak és vannak ma is. Sándor Rodrigo a saját lehengerlő stílusával, lendületével vezeti be az érdeklődőket a kék-fehér-piros lobogó gasztronómiájába – most éppen pár egyszerű, de ízben és felhasználhatóságban verhetetlen hozzávalóval, mint a marhapofa és a friss őszi zöldségek.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • marhapofa
  • paszternák
  • gomba
0912_a_francia_konyha_alapjai

Időpont: 2016.09.12.
9:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: SÁNDOR RODRIGO

A képzés ára: 12.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre