Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_METRO_Bocuse_     99954-javitott copy_23

Téli levesek, új ízekkel

A magyar klasszikus konyhában számos kiadós, laktató leves található, amelyeket a késő őszi, téli időszakban előszeretettel készítik sokan. Nem is csoda, hiszen egy gőzölgő, forró, finom leves nagyon jól tud esni ebben az időszakban. Azonban Tamás most olyan vagány, különleges ízekkel ismerteti meg az érdeklődőket, amelyekkel egészen új leveseket tálalhat fel Ön is otthon – és a siker szinte garantált!

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • sült csirke krémleves karalábéval és korianderrel
  • fehérbabpüré leves füstölt sonkás galuskával és zeller olajjal
  • bárányleves savanyú káposztával gerslivel

1122_teli_levesek_uj_izekkel

Időpont: 2016.11.22.
17:00-21:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: BEREZNAY TAMÁS

A képzés ára: bruttó 9.500 Ft/fő


Jelentkezem a képzésre