Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_METRO_Bocuse_     99954-javitott copy_23

Szarvas és őz

Magyarország vadállománya és a hazai vadhúsok minősége kitűnő, ezért érdemes kihasználni a vadhúsos ételekben rejlő gazdag lehetőségeket. A vadhús zsírszegény, ásványi anyagokban gazdag és nagyon ízletes is. Gálicz István, a Gasztroakadémia séfje megmutatja, hogyan lehet a legjobb ízeket kihozni a szarvas és az őz húsából, legyen szó levesről vagy főételről. Melléjük pedig nincs is jobb, mint az ősz friss zöldség- és gyümölcskínálatából válogatni a hozzávalókat vagy köreteket.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • szarvasragu leves áfonyával
  • őz rilette gombasalátával
  • szarvasgerinc, sütőtök, cékla

1123_szarvas_es_oz

Időpont: 2016.11.23.
17:00-21:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: GÁLICZ ISTVÁN

A képzés ára: bruttó 9.500 Ft/fő


Jelentkezem a képzésre