Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_METRO_Bocuse_     99954-javitott copy_23

Szarvas az otthoni menüben

Az őskorban a szarvasok jelentették az ember egyik legfőbb zsákmányát, és ma is ők alkotják Európa nagyvadállományának jelentős részét. A szarvas a Bocuse d’Or szakácsverseny Magyarországon rendezett európai döntőjének egyik fő alapanyaga. Gálicz István most megmutatja, ő hogyan képzeli el az otthon is könnyedén elkészíthető, különlegesen finom vadlakomát szarvassal és szezonális, friss kiegészítőkkel.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • szarvasraguleves burgonyagombócal  
  • szarvasgerinc tavaszi zöldségekkel  
  • epres mascarponetortácska


szarvas_az_otthoni_menuben
Időpont: 2016.05.27.
17:00-21:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: GÁLICZ ISTVÁN

A képzés ára: bruttó 9.500 Ft/fő

Jelentkezem a képzésre