Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_METRO_Bocuse_     99954-javitott copy_23

Olasz és francia nyúlételek

A nyúlhús kevés konyhában kap fontos szerepet – pedig egy sovány, ízletes húsfajta, amivel igazán könnyű dolgozni. Péter Anna az alapoktól kezdve ismerteti meg a résztvevőket a nyúllal, amely során a bontás technikáit is elsajátíthatják, végezetül pedig három, ínycsiklandó olasz és francia fogást készíthetnek a különleges alapanyagból.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • alla cacciatora
  • mustáros
  • olívabogyóval
0606_Pter_Olasz s francia nyltelek_stock-photo-coniglio-alla-cacciatora-rabbit-cacciatore-italian-cuisine-453110509

Időpont: 2017.06.06.
17:00-21:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: PÉTER ANNA

A képzés ára: bruttó 9.500 Ft/fő


Jelentkezem a képzésre