Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_METRO_Bocuse_     99954-javitott copy_23

Nyers és marinált halételek

Hazánkban a halfogyasztás az egyik legalacsonyabb Európában, ezen belül a nyers, hőkezelés nélkül készült halas ételek aránya szinte elenyésző. Pedig ezek az ételek nagyon egészségesek, hiszen a halak 100%-ban megőrzik tápértéküket! Ezen a képzésen a Malackaraj blogról ismert Péter Anna avat be minden résztvevőt ebbe az érdekes, különleges műfajba. Mostantól Ön is tudni fogja a titkot!

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • ceviche friss garnélából
  • klasszikus üveges ruszli heringből
  • marinált szardínia
  • kardhal carpaccio

0907_nyers_es_marinalt_haletelek


Időpont
: 2016.09.07.
17:00-21:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: PÉTER ANNA

A képzés ára: bruttó 9.500 Ft/fő


Jelentkezem a képzésre