Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_METRO_Bocuse_     99954-javitott copy_23

Mell és guba

A csirke legnépszerűbb része a mell, amiből nagyon sokat fogyasztunk, néha azonban kiszáradt, nem éppen kellemes állagú húsként végezve a tányérunkon. Péter Anna most megmutatja, hogyan marad szaftos és sokkal ízletesebb a csirkemell, majd – „könnyed” levezetésként – egy isteni zsíros fonott kalácsot sütünk, illetve a kalácsmaradékból egy talán még istenibb mákos gubát készítünk.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • csirkemell bontása és szétnyitása
  • bőrén sült csirkemell
  • rántott csirkemell
  • klasszikus fonott kalács
  • mákos guba

0705_Pter_Mell s guba_iStock_000020883858Medium

Időpont: 2017.07.05.
17:00-21:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: PÉTER ANNA

A képzés ára: bruttó 9.500 Ft/fő


Jelentkezem a képzésre