Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_METRO_Bocuse_     99954-javitott copy_23

Kelt tészta, megszelídítve

A kelt tésztával sokan sokféle ételben találkozhattunk már. Most a hagyományosabb receptektől – mint a vajas kifli – eljuthatunk az érdekesebb, különlegesebb ételekig Wessely Márta, a Mirelle konyhája gasztronómiai újságírója segítségével. Az acma vagy a ferdinánd elkészítése sem lesz ördöngösség többé. Nincs is jobb ősszel-télen, mint amikor érezni lehet a sütőben sülő finomság illatát, majd boldogan elfogyasztani az elkészült „művet” még frissen.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • házi vajas kifli
  • acma, a foszlós török zsemle
  • nagyanyáink süteménye: Ferdinánd tekercs

1012_kelt_teszta_megszeliditve

Időpont: 2016.10.12.
17:00-21:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: WESSELY MÁRTA

A képzés ára: bruttó 9.500 Ft/fő


Jelentkezem a képzésre