Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_METRO_Bocuse_     99954-javitott copy_23

Ínyenctúrán újra Franciaországban

Március elején egyszer már célba vettük a francia gasztronómia csodás világát, és most újra a gallok földje felé vezetjük az érdeklődőket, új ízeket felkutatva és megvalósítva. Kurzusunkon egy teljes francia menü elkészítésének kulisszái tárulnak fel az előtt, és bebizonyosodik, hogy különlegesebb alapanyagainktól sem kell megijedni, sőt: kiderül, hogyan kell például a durbincsot, a békacombot vagy a kagylót tökéletesre készíteni.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • csicseriborsó
  • marinált durbincs
  • citrom „kaviár”
  • békacomb tempura
  • bazsalikom szósz
  • kagyló
  • tartár
  • „víz és a föld” brownie
  • karamell
  • magok

inyencturan_franciaorszagban
Időpont: 2016.05.26.
17:00-21:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: DÓCZI GYÖRGY

A képzés ára: bruttó 9.500 Ft/fő

Jelentkezem a képzésre