Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_METRO_Bocuse_     99954-javitott copy_23

Inyenctúrán Görögországban

Az európai kultúra gyökerei mellett számos mediterrán jellegű fogás őshazája is Görögország. Ezen a képzésen a görög konyha több jellegzetes alapanyagát és ismert ételét érintve járjuk végig utunkat, így a lencse, a padlizsán, a juhsajt, a húsok és egy tejes édesség is sorra kerül. Hozzuk kicsit közelebb ennek a csodás országnak a gyros-on túli kedvenceit, és alkossunk együtt, Tamás vezérletével egy mennyei lakomát!

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • fakes (görög lencseleves)
  • füstölt padlizsánkrém
  • csípős juhsajtkrém
  • moussaka
  • bárány souvlaki tzatzikivel
  • laktobureko

inyencturan_gorogorszagban
Időpont: 2016.07.28.
17:00-21:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: BEREZNAY TAMÁS

A képzés ára: bruttó 9.500 Ft/fő

Jelentkezem a képzésre