Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_METRO_Bocuse_     99954-javitott copy_23

Cukrászati alapismeretek - tortabevonása és díszitése

Juhos József háromrészes cukrász alapképzésének utolsó képzésén a fő téma, hogy miként tökéletesítsük a tortánkat, aminek remélhetőleg a tésztáját és a töltelékét is sikerült jól elkészítenünk. Bevonás, szeletelés, és néhány egyszerűbb díszítés – ezek mind olyan hasznos praktikák, amelyekkel egy látványra is izgalmas tortát varázsolhatunk az asztalra. A desszertek terén most már igazi profiként várhatja a vendégeit!

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • áthúzás 
  • szeletelés 
  • díszítés 
  • egyszerűbb díszítések
0703JuhosCukrszati alapismeretek  A torta bevonsa dsztseFRPIM15092900100101

Időpont: 2017.07.03.
17:00-21:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: JUHOS JÓZSEF

A képzés ára: bruttó 9.500 Ft/fő


Jelentkezem a képzésre