Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_METRO_Bocuse_     99954-javitott copy_23

Cukrászati alapismeretek - krémek, töltelékek

Folytatódik Juhos József sorozata, amelyben a cukrászat alapvetéseit veszi sorra a Gasztroakadémia kiválóan felszerelt konyháján. A májusi képzés folytatásaként most a tejszínnel főzött krémek, gyümölcsös töltelékek és a tortatöltés fortélyait tanulhatja el a mestertől. Ha már tud jó tésztákat sütni, ideje feldobni az alapokat ízletes „hozzávalókkal”! Ezek teszik majd igazán fejedelmivé az étkezések záróakkordját, a házilag, frissen készült desszerteket. 


Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • krémek, tejszínnel főzve, gyümölcsből 
  • tortatöltés
0612JuhosCukrszati alapismeretek  krmek tltelkek1508fruittartletsE07

Időpont: 2017.06.12.
17:00-21:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: JUHOS JÓZSEF

A képzés ára: bruttó 9.500 Ft/fő


Jelentkezem a képzésre