Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
mester_fejlec_METRO_Bocuse_     99954-javitott copy_23

Cukrászati alapismeretek – krémek, töltelékek

Folytatódik Juhos József sorozata, amelyben a cukrászat alapvetéseit veszi sorra a Gasztroakadémia kiválóan felszerelt konyháján. A szeptemberi képzés folytatásaként most a tejszínnel főzött krémeket, gyümölcsös töltelékeket és a tortatöltés fortélyait tanulhatja el a mestertől. Ha már tud jó tésztákat sütni, ideje feldobni az alapokat ízletes „hozzávalókkal”! Ezek teszik majd igazán fejedelmivé az étkezések záróakkordját, a házilag, frissen készült desszerteket.

Mit tanulhat ezen a tréningen?

  • krémek , tejszínnel főzve, gyümölcsböl
  • torta töltés

1026_cukraszati_alapismeretek_kremek_toltelekek

Időpont: 2016.10.26.
17:00-21:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark 3.

Oktató: JUHOS JÓZSEF

A képzés ára: bruttó 9.500 Ft/fő


Jelentkezem a képzésre