Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
barista_fejlec_15-03_coffee_T_heart_02_940x250_1_logoval

BARISTA ALAPKÉPZÉS

Milyen a minőségi kávé? Most választ kaphatsz kérdéseidre! Ismerd meg kávékészítés fortélyait, és sajátítsd el a tudást a szakszerű kávéitalok elkészítéséhez: az eszpresszótól kezdve egészen a lattéig, és próbáld ki a gyakorlatban a latte art alapjait is!


Alapanyag-ismeret

• Mi különbözteti meg a jó kávékeveréket a jó eszpresszókeveréktől?

• Az ár mennyiben nyújt segítséget a választásnál?

• Mire következtethetünk a pörkölt kávé színéből?

• Miért csak a profi csomagolás biztosítja a friss és krémes kávét?


Technológiai ismeretek

Az eszpresszó munkaterület szakszerű kialakítása, berendezése, vízkezelés. Az őrlő működése, kalibrálása, adagolás. Kávégép és barista együttműködése, szükséges kiegészítő eszközrendszer.


Tudás a gyakorlatban

A résztvevők elsajátítják az igazi, olasz kávébár-választék italainak szakszerű készítését: espresso, cappuccino, caffé latte, latte macchiato, americano... Rétegezés és díszítéstechnikák, a latte art alapjai a gyakorlatban.



barista_alapkepzes
IDŐPONTVÁLTOZÁS!
A korábban 07.16-ra, keddre meghirdetett képzés egy nappal hamarabb, 07.15-én, hétfőn kerül megrendezésre!


Időpontok:
2019.06.19., 07.15.
8:30 - 15:00

Helyszín: METRO Gasztroakadémia Budaörs, Budapark Keleti utca 3.

Oktató: SENKÁRIUK ANDRÁS

A képzés ára: 16.000 Ft + áfa/fő

Jelentkezem a képzésre