Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Alkohol STOP Nap

A METRO felelős kereskedelmi vállalatként fontosnak tartja, hogy aktív lépéseket tegyen a magyar lakosság egészségének és jólétének javítása érdekében.
Szeretnénk hozzájárulni a jobb életminőség eléréséhez, azzal hogy a megelőzés és mértékletes alkoholfogyasztás kultúráját népszerűsítjük, mellyel hosszú távon, országos szinten az egészségügyi költségek is jelentősen csökkenthetők.

Olyan országos problémát orvosló program támogatása mellett döntöttünk, amelyben egyedülálló nagykereskedő szerepünket felhasználva iparági szintű összefogást is elősegíthetünk a cél érdekében.
Távlati célunk, hogy mind a magyar fogyasztók, munkatársaink illetve az ő családtagjaik fizikai, érzelmi, szellemi és mentális jólétéhez hozzájáruljunk.
Vállaljuk, hogy működésünk során átláthatóan és tényeken alapulva tájékoztatjuk partnereinket, az ő vásárlóikat, az értékesített alkohol termékek tulajdonságairól és egészségügyi hatásairól, döntési alternatívákat mutatunk be, melyekkel egészségüket és jólétüket megőrizhetik.

Tesszük ezt az általunk forgalmazott márkázott alkohol termékek, illetve kiemelten a sajátmárkás termékeink esetében.
Támogatjuk a törvényalkotói folyamatokat, kezdeményezzük és segítjük a civil társadalom irányából érkező, az egészséges mértékű alkoholfogyasztást és jólétet népszerűsítő kezdeményezéseket.
A METRO számára a fenntarthatóság, társadalmi felelősségvállalás a működés alapeleme. Éppen ezért számtalan projektünk támogatja ezt a törekvést; pl. világszerte útjára indult az Energia Tudatossági Program, azzal a céllal, hogy a vállalat a dolgozókkal közösen csökkentse a vállalat ökológiai lábnyomát vagy a Magyarországon úttörőként indult program, mely az élelmiszermentést tűzte ki célul. A programnak köszönhetően az elmúlt 2 évben 573 922 kg, azaz 507 005 745 forint értékű élelmiszert adtunk át az Élelmiszerbanknak, ezzel országszerte 43 000 rászorulónak jutattunk friss élelmiszert.

Fenti céljaink elérése érdekében álltunk, az ismert és elismert Heim Pál alapítvány és az általa újonnan indított AlkoholSTOP program mellé, hiszen ez a kezdeményezés hozzájárul törekvéseink sikerre viteléhez, mely a magyar társadalom egyik legégetőbb problémájára kínál megoldást.

Alkoholstop nap - “Töltsd velünk!” időpontok

Helyszín a helyi METRO Áruház parkolója
Időtartam: 10.00-18.00

2015. 08. 01.
Győr
2015. 08. 29.
Budaörs
alkoholstop_logok_940

Ízelítő az eddigi AlkoholStop napokból