bref deluxe

Bref DeLuxe

Luxusparfümök a WC-jébe!

 

Úgy érzi wc-je megérdemelne egy egyedülálló luxus illatot? A Bref DeLuxe az első Bref wc frissítő, amely különleges prémium csomagolásban jelent meg, elegáns és finom illatot kölcsönözve wc-jének. A legérzékibb illatok ihlették. Egyszerűen helyezze a terméket a wc csésze peremére a vízáramnak megfelelően. Az exkluzív különleges illat-inspirációnak köszönhetően a Bref DeLuxe a fürdőszobát valódi oázissá változtatja! A Bref DeLuxe speciálisan kifejlesztett formulája 3 funkciót testesít meg:


  1. Prémium illat heteken át: A DeLuxe Delicate Magnolia wc frissítő minden fürdőszobát exkluzív illatokkal áraszt el az utolsó öblítésig, így toalettje mindig friss és tiszta lesz.
  2. Tisztítóhab: A tisztító hab, amely minden egyes öblítéssel létre jön, védi wc-jét a szennyeződésektől és a vízkőtől.
  3. Vízkőoldás és higiénia: A Bref vízkőoldó hatása segít megelőzni a vízkőlerakódást, hogy wc-je mindig tiszta maradjon.


Élvezze a DeLuxe érzéki és intenzív illatát, attól a pillanattól kezdve, hogy elhelyezte toalettjében. Diszkrét kialakításával és magával ragadó színeivel tökéletesen illeszkedik a wcperem alá. Válassza a Bref-et, mely egyszerű módja a tiszta és friss wc-nek minden öblítés alkalmával.

További ajánlataink
ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ön is értesülhet legfrissebb ajánlatainkról.
Hírlevél feliratkozás
korszerű honlapra vágyik?
hozza létre saját honlapját ingyen
Tudja meg, mennyi lehetőség rejlik honlapkészítő felületünkön.
Bővebben