Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Ilyen volt a 2017-es Bocuse d’Or

Gratulálunk a magyar csapatnak a 4. helyezéshez!

Csapatkép a verseny előtt
A magyar csapat a verseny előtt
Csapatkép a legszebb tál díjjal
A magyar csapat a legszebb tál díjjal

A magyar csapat által készített tálak:

Vegán tányér a Bocuse d'Or döntőjében

Vegán téma

Gyökerek és levelek alatt

Grillezett zeller, magyar szarvasgomba,
savanyított erdei medvehagyma
és tökmag

Cékla, gombák, sült fokhagyma
és virágok roppanós levélkével

Sárgacékla és hagymadzsem
savanyított bodzával, Tokaji furmint,
paprika és mustármag

Körte petrezselyemolajban konfitálva,
petrezselyemszárral

Pirított póréhagyma, feketebors
és savanyított citrom

Roppanós „gyökér” és csicsókapüré

„Dió” és Gombazselé

Tokaji ecet gyöngyök és savanyított répák

Mártás

Petrezselyemkrém

Grillezett zellermártás dióval
és magyar szarvasgomba 

 Mit kell tudni a vegán tálról?

Bresse-i csirke a Bocuse d'Or döntőjében

Bresse-i csirke és tenger gyümölcsei

Magyar téli erdő

Grillezett csirkecomb, szárny és belsőségek
Homár, fűszerek és erdei gombák

Csirkemell mozaik ropogós csirkebőrrel,
csirkezsír és roppanós „tölgyfalevélkék”

Folyami rák paprikával,
petrezselyem krém és homárhab

Köretek

Körte petrezselyemolajban konfitálva,
petrezselyemszárral

Sárgacékla és hagymadzsem savanyított
gyökérzöldségekkel, Kisasszondi sajtmártás
és magyar szarvasgomba

”Tartlet virág”
Marinált zöldborsó savanyított citrommal,
mangalicasonka és csicsókapüré

Céklazselé meggyecettel, sült kacsamáj
és zöldalma, mustár- és tökmag, sóskavirág

Mártás

Csirke jus grillezett csirkecombbal, Tokaji
furmint és aszú, fekete bors, savanyított
fenyő és barnított vaj

 Mit kell tudni a bresse-i csirkéről?

 

Szeretne még jöbbet megtudni a 2017-es Bocuse d'Or döntő részleteiről? Lapozzon bele az Inspirációk Magazinba!

Vagy olvassa el a Széll Tamással készült interjúnkat!