Sajátmárkák

METRO Professional
A METRO Professional kiegészítői, eszközei és berendezései speciális, szakmai szükségleteket elégítenek ki. Szakemberek fejlesztették, szakemberek számára: a praktikus, megbízható és hatékony termékek kiválóan teljesítenek.
Rioba
A négy különböző kávékeverékre épülő termékcsaládban egységes csomagolásban, állandó és ellenőrzött minőségben találja meg a kávéhoz szükséges kiegészítőket.
SIGMA
A funkcionális kényelemtől a gördülékeny munkavégzésig – A METRO segít a praktikus munkakörnyezet kialakításában. A SIGMA a nélkülözhetetlen irodai eszközök széles választékát kínálja.
Aro
Ismerje meg jobban az aro-t, a METRO sajátmárkás termékcsaládját, nézze meg ajánlatainkat! Több mint 700 termék az alapvető élelmiszerektől a háztartási cikkekig.
METRO Chef
A METRO Chef magas minőségű, a gasztronómia követelményeinek megfelelő élelmiszereket kínál. A márka kiváló termékei a vállalkozások egyedi kulináris igényeit elégítik ki.
Tarrington House 
A Tarrington House termékei otthonossá tesznek minden háztartást: a rendkívül sokszínű választékban éppúgy megtalálhatóak az ágyneműk és a kerti bútorok, mint a konyhai eszközök.
További ajánlataink
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.
Hírlevél feliratkozás
vásárolni szeretne?
igényeljen metro kártyát
Ha még nem METRO vásárló, tudja meg, hogyan csatlakozhat hozzánk.
Kártyaigénylés