Tihany - Jeges Medve sajt

Tihany - Jeges Medve sajt

A mindenki számára jól ismert és a kiskereskedelemben piacvezető márkáink most a vendéglátás számára is elérhető formátumban jelentek meg.

Mind a Tihany, mind pedig a Medve márka garantálja a stabil, magas minőséget és szakértelmet.

A fogyasztók a sajtot egészséges élelmiszernek tartják a zsírtartalma ellenére is. Remek helyettesítő termék azoknak, akik kerülik, vagy ritkán fogyasztanak húst.

Újra reneszánszát éli a grillezés, a fogyasztók körében népszerű a könnyű grill ételek készítése. Az egészségtudatosság növekvő trendjével is összekapcsolódik, így nem csak otthon, de a vendéglátásban is egyre inkább ezeket a könnyű, egészséges menü ajánlatokat keresik.

 

Ezeket a trendeket figyelembe véve a Tihany és Medve márka a vendéglátó ipar számár megfelelő kiszerelésben kínálja termékeit a piacon.

A Tihany Camembert sajtokat közel négy évtizede gyártjuk Magyarországon a hazai alapanyagokból hazai szakértelemmel. A hófehér nemespenész borította lágy és krémes camembert sajtjaink sokféle módon felhasználhatók, úgy főételként, mint saláták, sajttálak, vagy krémlevesek összetevőjeként.

A Tihany Camembert Grill visszaidézi a balatoni nyár ízeit és illatait. Könnyű fogás lehet salátával, egyéb köretekkel, de egy izgalmas hamburger is készíthető belőle. Pár perc alatt elkészül, hosszú szavatossági ideje miatt hosszan eltartható, jól készletezhető és gazdaságosan felhasználható.

A rántott camembert sajt jól ismert fogás az étlapon, a Tihany Camembert Panírozott Sajttallér krémes belseje és ropogós bundája főfogásként kiváló alternatíva a vendégek számára. A szokásosnak tekinthető áfonya szósz, vagy lekvár elengedhetetlen velejárója.

 

A Medvesajt immár több, mint 90 éve az életünk része. Ezen nőttünk fel, ezt adjuk a gyerekeinknek. Mindig van a hűtőben, és szeretjük megdézsmálni. Most bepaníroztuk és lefagyasztottuk, hogy ne csak az otthoni környezetben, de a vendéglátásban is elérhetővé tegyük a családok és a fiatalok számára. A termékek pár perc alatt elkészíthetőek, hosszan eltarthatóak és jól adagolhatóak.

A Jeges Medve Sajt Nuggets számos módon felhasználható: lehet kísérő krémleves mellé, snack két főétkezés között, könnyű vacsora egy kis sült burgonyával vagy salátával és izgalmas dresszingekkel. Gyerekmenüben tálalva biztos siker. A csomagolás legalább 80 darab kis sajt nuggets-et tartalmaz, ezért kiadós, hosszan eltartható és jól adagolható. Bisztrók kínálatában is biztos helye van.

A natúr sajtos ízek kedvelőinek ajánljuk a Jeges Medve Natúr Grillsajtot, amely ízvilágával mindenféle kombinációban tálalható diétás, vegetáriánus fogásként, de frissen sültekhez, grill zöldségekhez, salátákhoz is kiválóan passzol.