Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Szennyesek mosása professzionális módon

1
2_1
3_1

1.LÉPÉS: ELŐKEZELÉS

ico-1Az előkezelés során a mosás végeredményének akár 70%-át elérhetjük. A szennyeződés típusától és mértékétől függően a piszkos ruhákat célszerű mosás előtt beáztatnunk.

2.LÉPÉS: MOSÁS

ico-2A fő mosás helyreállítja a fehér és színes ruhák ragyogását. Fontos, hogy megfelelő mosószert válasszunk, amely igazodik a szennyeződés típusához és mértékéhez.

3.LÉPÉS: ÖBLÍTÉS

ico-3A textilöblítők használata csökkenti a gyűrődést és kényelmessé varázsolja a ruhákat. Ruhái puhák és csodálatosan frissek lesznek, illetve egyáltalán nem, vagy csak minimális mértékben lesznek elektrosztatikusak. Vendégei is észre fogják venni!

Fehér és színes ruhákhoz

55_1Próbáljuk ki az Ariel Professional folteltávolitót!
- a legjobb választás az izzadság-
és egyéb foltok, valamint más szennyeződések eltávolításához.

Az extra folteltávolításhoz és fehérséghez

ARIELPróbáljuk ki a P&G Professional mosószereket, mint például az Ariel-t – amelyeket kifejezetten professzionális felhasználáshoz és nehéz mosáshoz terveztek. Egy csomaggal akár 500 Kg patyolattiszta fehér vászon!

Az extra frissességhez

55_3Próbáljuk ki a Lenor Professional textilöblítőt! – új technológiájának köszönhetően Segít a textíliák élettartamának meghosszabbításában azáltal, hogy óvja a rostszálakat. Vegye körbe vendégeit extra puhasággal!