Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Hogyan őrizzük meg hosszú időre konyhai felületeink új külsejét?

Ki ne szeretne egyszerűbb takarítást, ráadásul jobb eredményekkel? A konyhai felületek rendszeres karbantartása megakadályozza a kosz felgyülemlését és hosszabb időre megőrzi az helyiség új külsejét, s ezt vendégei is észre fogják venni!59_4
A mészkő, kerámia, és vinil felületek tisztításához próbáljuk ki a Mr. Proper Hipót tartalmazó higénikus padló- és felülettisztítószert a ragyogó és higiénikus tisztaság érdekében!
59_1
Még a márványon, lakkozott fa illetve kerámia- és kőfelületeken is biztonsággal alkalmazható a Mr. Proper Sensitive felülettisztító, amely ragyogó tisztaságot eredményez a kényes felületeken is.
59_3
A kerámia, a linóleum és a kezelt fafelületek tisztításához vagy a rozsdamentes acél felületek, asztalok és íróasztalok, székek, telefonok, ajtókilincsek, ablakok és képernyők tisztításához a Mr Proper Lemon Univerzális padló- és felülettisztítószert ajánljuk. Használata egyszerű, és kíméletes a pénztárcához.


5
A zománc és egyéb wc tartozékokhoz próbáljuk ki valamelyik Mr. Proper fürdőszobai tisztítószert, amely hosszantartó ragyogást, higiénikus tisztaságot és friss illatot eredményez.
59_5ok
Az edények, serpenyők, konyhai eszközök és evőeszközök, valamint poharak tisztításához a Jar Lemon 5 literes kézi mosogatószert ajánljuk. Egyetlen flakon 5000 darab tányér mosogatásához elegendő.
59_5ok
A konyhai felületekhez, pl. a padló, a falak, a munkapultok, tűzhelyek, konyhai eszközök, grillek és olajsütők tisztításához a Jar Lemon 5 literes zsíroldó felülettisztítót ajánljuk - 5x nagyobb zsíroldó erővel rendelkezik a hagyományos Jar kézi mosogatószerhez képest.