Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Higiénikus megoldás a professzionális vendéglátóipari egységek konyhái számára

Ami az ételeket és az ételekkel érintkező konyhai felületeket illeti, mint tudjuk, sosem lehetünk elég óvatosak. Ez mindennél fontosabb az éttermek és más vendéglátóipari egységek számára. Tudta, hogy az ételmérgezések 70*%-a éttermek konyhájáról származik? Az alábbiakban olyan megbízható termékeket talál, amelyek használatával meggyőződhet arról, hogy a színfalak mögül is lenyűgöző benyomást kelt vendégeiben.

*American Scientific: „A bakteriális fertőzéseknek az ipari konyhák az egyik melegágyuk”, 2010 június, Dél-Karolina állam, USAMr Proper univerzális padló- és felülettisztító

MrProper_Lemon_5LNEW
Próbálja ki a Mr. Proper Lemon univerzális padló- és felülettisztító bármely felület tisztításához, beleértve a rozsdamentes acél felületeket!
Próbálja ki a Mr. Proper Lemon univerzális padló- és felülettisztító bármely felület tisztításához, beleértve a rozsdamentes acél felületeket!

Mr Proper 3az 1ben fertőtlenítőszer

MrProper3in1Kills750mlCESonly
Próbálja ki a Mr. Proper 3az1-ben fertőtlenítőszert a munkafelületek, mosogatók, gáztűzhelyek és kerámialapok higiénikus tisztításához!

Jar Expert zsírtalanító felülettisztító

Jar_5L_Lemon_new
Próbálja ki a Jar Expert zsírtalanító felülettisztítót, ami 5x nagyobb zsíroldó erővel rendelkezik a hagyományos Jar kézi mosogatószerhez képest!

Jar professzionális mosogatótabletta

Fairy-Jar-Tablets-120_new
Próbálja ki a Jar mosogatótablettát, amely csökkenti a vízcsepp foltokat!

Jar mosogatószer

CES_Base_Lemon_1500

Próbálja Jar mosogatószert többféle illatban, amely könnyedén feloldja a zsíros szennyeződéseketés eltávolítja az ételmaradványokat az edényekről és serpenyőkről!