Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

METRO hűségpont program

Loyalty_pontgyujto_fuzet_2016_tel_banner_980x250

Minden METRO Áruházban, áruházi kiszállítással és METRO MAX kiszállítással elköltött bruttó 5000 Ft után egy METRO hűségpontot adunk.* Gyűjtse a METRO hűségpontokat 2016. november 16 – 2017. január 16. között, amelyeket automatikusan a METRO vevőszámra írunk jóvá. Az így gyűjtött pontok alapján eldöntheti, hogy 1 vagy akár több, az akcióban részt vevő termékekre szeretné beváltani pontjait. Az összegyűjtött pontok 2017. január 31-ig válthatóak be. A beváltásnál vigye a kasszához a kiválasztott terméket, majd jelezze, hogy az összegyűjtött pontokkal szeretné megvásárolni azt.

Az aktuális egyenleget személyesen a vevőbejáraton, a területi képviselőnél, telefonon a Központi Ügyfélszolgálaton, valamint a honlapunkon tekintheti meg. A hűségakcióban szereplő termékek normál áron, METRO hűségpontok nélkül is megvásárolhatóak. A METRO hűségpontokat nem lehet készpénzre váltani és csak ebben az akcióban, egyszeri alkalommal használhatóak fel. A pontgyűjtő akcióban való részvétel feltétele, hogy Ön érvényes METRO kártyával rendelkezzen.

A feltüntetett kedvezmények a termékek METRO hűségpont nélküli árához viszonyított kedvezmények, a METRO hűségpont árakat a matematikai kerekítés szabályai szerint állapítottuk meg és forintban értendőek.

Az akció egyéb kedvezményekkel – ellenkező kikötés hiányában – nem vonható össze. A feltüntetett árak az áfát tartalmazzák.
Beváltás időtartama: 2017. január 31-ig

*Kivéve: autópálya matrica, göngyöleg, mobiltelefon feltöltés (Göngyöleg: szállításhoz, tároláshoz használt többször felhasználható csomagolóeszköz. Pl.: a raklap, láda, betétdíjas üveg, rekesz, konténer, ballon, palack, hordó, patron)

Az akcióban résztvevő termékek:Kérdezze le hűségpontegyenlegét