medve sajt

Óriás Medve Sajt

Medve sajt márkatörténete

A Medve története közel száz évvel ezelőtt kezdődött. Az első Medve sajt egy svájci származású sajtmester, Stauffer Frigyes nevéhez fűződik, aki az 1900-as évek elején Magyarországra telepedve sajtgyárat épített Répcelakon és hazájának, Bern kantonjának címerében látható barna medvét tette az általa gyártott termék csomagolására. A grafikának köszönhetően a medve elnevezés gyorsan elterjedt a sajtimádók körében, így később ezt jegyezték be a márka védjegyeként és hivatalosan is megszületett a Medve márka.

Bár a XX. század fordulópontjai, a gazdasági világválság, a háború és az államosítás rendre nyomott hagytak a márka történetében, a Medve sajt mégis a mai napig segít visszacsempészni egy kis darabot gyermekkorunk gondtalanságából a mindennapokba.

 

Medve sajtok széles választékban

A Medve márka sokak számára egyet jelent a kockasajtokkal, valójában ma már számos ízesítésben és különböző formátumban élvezhetjük a Medve sajtokat. A könnyen kenhető, lágy sajtkrémet rejtő tömlős kiszerelésekkel vagy a Szeletem, selymesen lágy szeletelt sajtokkal könnyedén dobhatjuk fel a szendvicsekeinket, míg a Medve Aranyfalatok segítségével néhány perc alatt az asztalra varázsolhatunk egy igazán különleges, meleg harapnivalót ropogós, panírozott sajtfalatkák formájában.

 

Újdonság: óriás kockasajt, óriás íz

Idén tavasszal újabb különlegességgel készült a Medve. Megérkeztek az új Óriás Medve sajtok, hogy mostantól közel kétszer nagyobb méretű* kockasajtok formájában élvezhessük a legnépszerűbb ízeket. Kóstolj bele az óriás kockasajtokba és fedezd fel az óriási ízeket!

 

Natúr

A legkedveltebb, natúr kockasajtunk óriás kiszerelésben, amely különlegesen finom ízét a lágy sajtkrém előállításához felhasznált minőségi nagylyukú sajtnak köszönheti, ettől olyan selymesen telt az íze. Ha a natúr Óriás Medve sajtot választod, közel dupla akkorát haraphatsz az utánozhatatlan krémes sajtból, mint a jól ismert 140 grammos kistestvéréből!

 

Téliszalámis

Klasszikus kombó, óriási íz! Az igazi kirándulós hangulat elengedhetetlen összetevői: Medve sajt és hagyományos érlelésű téliszalámi darabok, amit ebben a kiszerelésben óriás méretű kockasajtok formájában élvezhetsz.

 

Csípős paprikás

Ha még a szendvicset is csípős paprikával eszed, akkor van egy óriási hírünk neked, ugyanis ebben a változatban tört chili darabkákkal paprikáztuk fel az Óriás Medve sajtokat.

 

Sonkás

Az a típus vagy, aki a húst is hússal eszi? Ezúttal próbáld ki sajttal is, ugyanis az apróra vágott füstölt sonkadarabkák elképesztően jól állnak a krémes Medve sajtnak.

 

*A megszokott 140 grammos doboz kockasajtjának tömegéhez képest.

További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.
Hírlevél feliratkozás