Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Keressük Magyarország kedvenc magánvállalkozását!

kedvenc_maganvallalkozasom_hero_image

METRO Kedvenc Magánvállalkozásom Pályázati felhívás

Magyarországon a METRO 2016. október 11-ével pályázatot hirdet „Kedvenc Magánvállalkozásom” címmel. A versenyben részt vehet minden olyan élelmiszert is árusító bolt vagy vendéglátó egység, amely nem valamelyik (10 boltnál több tagból álló) bolthálózat tagja. A vállalkozásokat arra ösztönözzük, hogy jelentkezzenek, a lakosságot pedig arra, hogy szavazzanak kedvenc helyi vállalkozásukra. A jelöléskor egy rövid ajánlást kell készíteni, hogy miért jelöljük az adott boltot. Az ajánlás lehet szöveges üzenet és videós tartalom egyaránt.

A legtöbb szavazatot kapó kisvállalkozás 10 millió forint értékű kommunikációs támogatási csomagot kap a METRO-tól, melyet saját vállalkozásának népszerűsítésére használhat fel.

A második és a harmadik legtöbb szavazatot kapó kisvállalkozás a Mediacity Kft, a Figyelő kiadójának termékei közül választhat két illetve egy darab éves előfizetést.

A szavazók között egy iPhone 7-es telefon kerül kisorsolásra.


maganvallalkozasok_640x360_banner_

Ajánlja pályázatunkat ismerősének, adjon le jelölést rá!Jelölöm ismerősöm vállalkozását!

Regisztrációhoz adja le jelentkezését az alábbi email címre: kedvencmaganvallalkozasom@targeted.hu  vagy töltse ki az űrlapot!