Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!
jatek_kupon_940x200_hero_image_v2_

50% visszatérítés kupon formájában, nem akciós játék vásárlása esetén!


Kedves Vásárlóink!


Sok gyerek várja már a nagy pelyhekben hulló havat, a friss bejgli illatát és az ajándékozást jelző csengettyűszót. Aztán ha eljön a nagy nap, mind izgatottan topognak a díszes fa körül, hogy végre megtudják, mi lapul a díszes csomagokban. A METRO segít, hogy az ajándékozás örömén túl, velünk is jól járjon: most minden megvásárolt játék árának a fele visszajár!


2015. december 5-7. között minden nettó 10 000 Ft  nem akciós játékra költött áruházi vásárlás esetén nettó 5000 Ft kedvezményt adunk kupon formájában. Az akció minden nem akciós játék termékre vonatkozik, kivéve a műszaki osztály termékei, melyek nem vesznek részt az akcióban.
Az akció a készlet erejéig érvényes, maximum nettó 100.000 Ft vásárlás erejéig többszörözhető, maximális elérhető kuponszám 10 db/vásárló. A termékeknek egy számlán kell szerepelniük, több számla nem vonható össze. A kupont a kasszáknál vehetik át. Az akció adott áruházban, az aktuális készlet erejéig érvényes a meghirdetett napokon, más akcióval nem vonható össze!

Beváltási feltételek:

A kupon beváltható 2015. 12. 28-2016.01.25. között bármely a METRO által forgalmazott nem akciós termékre! Kupon nem váltható be dohány, alkohol, autópályamatrica, mobil feltöltőkártya, pontgyűjtő akcióban szereplő termékek vásárlása során, nem használható fel kiszállítás vagy webshopban történő vásárlás esetén. A kupon beváltásának további feltétele, hogy a vásárolt nem akciós termékek nettó értéke meghaladja a kupon értékét. Egy vásárló maximum 10 db kupon felhasználására jogosult. Az akció más kuponos és pontgyűjtő akcióval nem vonható össze, továbbá egy termékre csak egy fajta kupon használható fel! A kupon készpénzre nem váltható, abból készpénz vissza nem adható. A kupon át nem ruházható, másolása, sokszorosítása tilos.