Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Hónap húsa a METRO-ban

Szeptember hónap húsa:

Happy farm Csirkehús

Termékjellemzők:

  • GMO és antibiotikum mentes takarmány
  • Nagyobb élettér (kevesebb élőállat 1 m²-en)
  • Kifutón nevelt
  • Hosszabb nevelési idő, legalább 51 napos életkor

  • Tovább

    Happy farm csirkehús

    Augusztus hónap húsa:

    Friss borjú hátszín

    A borjú a fiatal, 14 hónapnál nem idősebb szarvasmarha. Húsa kellemes ízű, finom izomrostjai könnyebben emészthetőek, zsírtartalma alacsonyabb, mint a marhahúsé.

     

    Tovább

    Friss borjú hátszín

    Július hónap húsa:

    Friss érlelt marha hátszín

    Steak ételek elkészítéséhez kiváló alapanyag az argentin pampákon legelt hús marhákból származó marha hátszín.

     

    Tovább

    marha_hatszin_v

    Június hónap húsa:

    Friss angus hamburger

    Világszerte, ha megemlítik marhahús kedvelő körökben az Angus marha nevét, rögtön tudják, hogy minőségi termékről van szó. 


    Tovább

    1715_boci

    Május hónap húsa:

    Friss marha szegy

    A TYSON FRESH MEATS Dél Dakotából, az Egyesült Államok legnagyobb marhahús feldolgozója (IBP Inc), ahonnan az egyik legmagasabb minősítésű, érlelt marhahús érkezik a METRO polcaira. 

    Tovább

    2003_marha_szegy

    Április hónap húsa:

    Mangalica

    Újra felfedezett sertésfajtánk a mangalica egy több évtizedes mellőzöttség után ismét évről-évre népszerűbb, hagyományos tartási móddal nevelt fajta. 

    Tovább

    640_agyasztott_mangalica

    Március hónap húsa:

    Bárány

    A magyarok lakta területeken ismert, bár jelentősebb, tájilag jellemző étkezési szokásai összefüggöttek a paraszti juhtartás mértékével.

    Tovább


    Február hónap húsa:

    Friss angus marha

    Skóciából származó, kinemesített, kistestű húsmarha-fajta, amelynek eredetileg Aberdeen Angus a neve. Kettős neve onnan származik, hogy régebben két törzset alkotott, amelyek ma már teljesen összeolvadtak.

    Tovább


    Január hónap húsa:

    Fagyasztott iberico sertés

    Az ibériai fekete, vagy feketelábú sertés (pata negra) jellegzetesen mediterrán fajta, amely a híres spanyol „Jamon de Pata Negra” alapanyaga, amit eredete tesz ínyencé.

    Tovább