a metro-ra mindig számíthat! Nyílt napok a metro-ban

Összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket, hogy segítsünk Önnek:

 

Hogy tudok vásárolni a nyílt napok alatt?

Igényeljen saját névre szóló, Nyílt napos METRO Gourmet kártyát.

 

Hogyan tudok Nyílt napos METRO kártyát igényelni?

Áruházaink vevőszolgálatán tudja megigényelni az alap adatainak (név, lakcím, elérhetőség) megadásával, illetve szükséges egy fényképes, a személyazonosság megállapítására alkalmas igazolvány (Pl: személyi igazolvány, útlevél, kártyás jogosítvány) és a lakcímkártya bemutatása.

 

*Mikor érvényes a Nyílt napos METRO Gourmet kártya?

A nyílt napos METRO Gourmet kártya kizárólag a nyílt napok alatt, visszavonásig érvényes. Nyílt napok minden héten péntek-szombat-vasárnap vannak áruházainkban, illetve, időszakosan, előre meghirdetett esetekben, folyamatos nyílt napokat is tartunk. A részletekért kérjük, folyamatosan kövesse honlapunkat, illetve facebook oldalunkat, vagy adja meg e-mail címét, és engedélyezze annak marketing célú felhasználását, hogy mindig naprakész legyen! Így nem csak legjobb akcióinkról kaphat tájékoztatást, de elsők közt értesülhet a nyílt napokkal kapcsolatos információkról, és változásokról! 

 

Korábban igényeltem már nyílt napos napijegyet. Az még érvényes?

A korábban kiadott nyílt napos napijegyeket most az áruházban Nyílt napos METRO Gourmet kártyára cseréljük, így Önnek könnyebb lesz annak tárolása. Ehhez kérjük, fáradjon be az áruházunk vevőbejáratára, és kérje a Nyílt napos napijegyének cseréjét! 

 

Ki igényelhet Nyílt napos METRO kártyát?

Valamennyi természetes személy, aki jelenleg nem rendelkezik METRO kártyával, illetve nem rendelkezik saját vállalkozással.

 

Nekem van vállalkozásom, igényelhetek Nyílt napos METRO kártyát a magán jellegű vásárlásaimhoz?

Erre semmi szükség. Amennyiben Ön szeretné elkülöníteni a céges és privát vásárlásait, úgy azt a pénztárnál a számlázás megkezdése előtt jelezze kasszás munkatársunknak, vagy válassza ki az önkiszolgáló kasszánkon! Ha az aktuális vásárlásáról céges számlát kér, kérjük válassza a „Céges” számla opciót, vagy ha privát vásárlást végez, és nincs szükséges céges számlára, akkor a „Privát” számlát.

További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.
Katalógusok
Vásárolni szeretne?
Igényeljen METRO kártyát
Ha még nem METRO vásárló, tudja meg, hogyan csatlakozhat hozzánk.
Kártyaigénylés