Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Debic - deszert alapok és receptIsmerje meg a Debic desszertalapokat!

Debic Crème Brûlée

A természetes Bourbon vaníliával gazdagított alap ideális valódi crème brûlée és katalán krém elkészítéséhez. Gyorsan és könnyen elkészíthető, így időt spórolhat meg anélkül, hogy az a minőség rovására menne.

Debic Mousse au Chocolat

Fenséges habalap valódi belga tejcsokoládéval. Ideális valódi csokoládémousse készítéséhez, és számos csokoládés kreáció nélkülözhetetlen alapanyaga.

Debic Tiramisu

Krémmé verhető habalap valódi olasz tiramisuhoz vagy egyéb, mascarponéval készített desszerthez. Könnyen használható, kiváló minőségű termék.

Debic Panna Cotta

Modern alap egy klasszikus, tradicionális olasz desszerthez. Praktikus és sokoldalúan felhasználható. Számos ízzel kombinálható, és többféle módon elkészíthető, így még a legigényesebb fogyasztók ízlésének is megfelel.

RECEPTEK

Debic Epres Tiramisu

Verje fel könnyű habbá a tiramisu alapot. Kockázza fel az epret nagyjából azonos méretű darabokra. Rendezze el a babapiskóta felét egy tál aljára.
Négy rész kávét egy rész mandulalikőrrel elkeverve locsolja meg
a babapiskóta-réteget. Kenjen rá egy réteg tiramisukrémet. Gondosan rendezze el az epret a tetején, majd folytassa egy következő krémréteggel. A tetejét kakaóporral díszítse, majd tálalja.

Debic Ropogós mousse

Verjen fel 1 l Debic Mousse au Chocolat alapot a kívánt állagúra. Adjon hozzá csokoládés tortadarát. Habzsák segítségével töltse poharakba a krémet.

Debic Narancsos-kivis panna cotta

Helyezze a poharakat egy szilikonformára vagy más stabil felületre. Melegítse fel a Panna Cotta alapot, majd adagolja poharakba. Hűtse le. A zselés réteghez melegítse fel a vérnarancssűrítményt, majd keverjen el benne előkészített zselatint. Hűtse le a zselét szobahőmérsékletűre, majd adagolja a lehűtött panna cottára. Vágjon fel egy kis hámozott narancsot és kivit egyforma kockákra, ossza el a poharakba, majd díszítse tejszínhabbal és csokoládéval.

Debic Katalán krém

Melegítsen fel 1 l Debic Crème Brûlée alapot 70 °C-ra 3 fahéjrúddal, 5 kardamommaggal és narancshéjjal elkeverve. Öntse a keveréket kis tálkákba. Hűtse szobahőmérsékletűre, majd tegye a hűtőbe. Tálalás előtt szórja meg 200 g nádcukorral, majd egy kis konyhai fáklya segítségével karamellizálja a cukorréteget. Azonnal tálalható.