Aviko promóció

Aviko promóció

VÁLASZD A MINŐSÉGET – NYISS AZ AVIKÓVAL!

A prémium hasábburgonyáktól a szeletelt burgonyákon át a burgonyás készítményekig és étvágyfalatkákig számos népszerű és innovatív terméket kínálunk a vendéglátás számára.

Az Aviko Super Crunch Premium speciális bevonattal ellátott hasábburgonyák hosszan megőrzik ropogósságukat, legyen szó éttermi kiszolgálásról, elvitelről vagy házhozszállításról. Az utóbbi évek sikerterméke az ellenállhatatlan Aviko édesburgonya hasábok is ezzel a bevonattal készül. Ne köss kompromisszumot, válaszd az Aviko extra ropogós, narancspiros batátáját! Ha fontos a gyorsaság, az Aviko Turbo hasábjai másfél perc alatt készre süthetőek. A teraszokon kínálj Aviko étvágyfalatkákat, ropogós panírköpenybe forgatott hagymakarikákat, karakteres chili-cheddar sajtfalatokat vagy a lágy Philadelphia krémsajtgolyót – házi mártogatóssal feladva remek sörkorcsolya valamennyi!

Folyamatosan figyeljük a piacot, és annak változásait. Együttműködünk gasztronómai szakértőkkel, akikkel közösen elemezzük a piaci trendeket. Ennek köszönhetően választékunkat a vendéglátás sajátos igényeihez tudjuk igazítani. A mindennapokban aktívan kívánjuk támogatni vállalkozásod, tanácsokkal szolgálunk azzal kapcsolatosan, melyik Aviko termékeket válaszd, és hogyan tudod segítségükkel maximalizálni a nyereséget.

Vegyél részt 2021. április 6. - június 6. között a Metroval közös promóciónkban, melyben vásárlásaid után értékes ráadás termékekben részesülhetsz. A részletekért keresd Metro kapcsolattartódat!

Kövesd az avikofoodservice.hu honlap híreit, valamint a Konyhanyelven közösségi oldalt és blogot új információkért és inspirációkért!

 

A promóció szabályzatát IDE KATTINTVA éri el.

További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.
Hírlevél feliratkozás