Unicum

 

Az Unicum egy gyógynövénylikőr, melyet 1790-ben fedezték fel. Az ital gyártási folyamata és titkos receptje azóta is változatlan.  A 230 éves gyógynövénylikőr túlélte a történelem viharait, a két világháborút, a világválságot, és a rendszerváltást is, úgy, hogy a receptet a mai napig kizárólag a Zwack család ismeri.

 

Több mint 40 féle gyógy- és fűszernövényt tartalmaz, melyeket a világ legkülönbözőbb pontjairól importálnak, a szomszédos országoktól kezdve egészen az egzotikus tájakig. Többségük a Kárpát-medencéből származik, másokat azonban Marokkóból, Kínából, Indiából, Srí Lanka-ról, Indonéziából, Nigériából, Amerikából és Ausztráliából is szereznek be.

 

Komplex technológiával készül, a lédig egyik részét kivonatolással, másik részét pedig – a gyógynövénylikőrök között egyedülálló módon – lepárlással állítják elő. A lepárlásnak fontos szerepe van az Unicum utánozhatatlan karakterének kialakításában, ezzel az eljárással olyan ízek is előjönnek a gyógynövényekből, amelyek a kivonatolás során nem.

 

Az Unicum karakteres ízét a tölgyfahordóban történő érlelés teszi teljessé.

 

Unicum Szilva

 

Az Unicum Szilva, csakúgy, mint az Unicum, több mint 40, gondosan válogatott gyógy- és fűszernövény kivonatából és párlatából készül, de utána – a világon egyedülálló módon – aszaltszilva-ágyon pihentetik, majd tölgyfahordókban érlelik. Egyedi ízét és bársonyosságát a kiváló minőségű aszalt szilva adja, fenntartja ugyan az Unicum erős karakteres ízvilágát, azonban bársonyos, kerek lecsengéssel egészíti ki.

 

Az Unicum és Unicum Szilva egyedi fémdíszdobozos csomagolásban is kapható a karácsonyi időszakban, mely prémium megjelenéséből adódóan ideális karácsonyi ajándéknak. Szerezzen meglepetést Ön is a karácsonyi Unicum díszdobozokkal!

További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.
Hírlevél feliratkozás