Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Nyeremények

A türelem és kitartás gyümölcse édes, és ez nem vita tárgya. Ön már megkapta a legnagyobb elismerést, szívünket és elismerésünket, mint egy adott közösség jótevője. Annak érdekében, hogy megmutassuk milyen sokat jelent nekünk az Ön saját közösségéért tett erőfeszítése, néhány díjat ajánlottunk fel. Gondoljon ezekre úgy, mint köszönetnyilvánításra!

Fődíj: egy NISSAN NV200 típusú furgon haszongépjármű, mely a program design elemeivel dekorálva kerül átadásra, a nyertes a nyeremény átvételével kötelezettséget vállal arra, hogy a dekorációt 2016. október 31-ig nem távolíthatja el a haszongépjárműről.
AdniJó program FődíjAdniJó program Fődíj2
Kreatív különdíj: a travelo.hu felajánlásából egy 2 fő részére szóló belföldi, 1 éjszakás wellness hétvége félpanziós ellátással

Közönségdíj: a Figyelő gazdasági hetilap kiadója felajánlásából, Média City Kft. 1 éves előfizetői csomag

További nyeremények: a második fordulóba jutók (10 pályázati anyag) között, a 3 díjazotton kívül 7x30 000 Ft értékű METRO ajándékutalvány

A Kreatív Különdíj esetén a nyeremény jellegénél fogva a nyertes vállalkozás jogosult kijelölni a nyereményt igénybevevő természetes személyeket.