Legyen a vásárlónk!

Igényeljen METRO kártyát!

Mi a METRO AdniJó Program?

Mi a METRO Adnijó Program?

A METRO Kereskedelmi Kft. hagyományteremtő, különleges társadalmi témájú pályázata, mely során vendéglátóiparban tevékenykedő vállalkozások a helyi, regionális közösségekért tett erőfeszítéseit ismeri el, bemutatja jó példájukat a nagyközönség, a szakma és a média számára is.
A pályázat során a vendéglátóiparban tevékenykedő vállalkozások saját maguk mutatják be, hogy milyen tevékenységekkel segítik a közösségük mindennapjait. (foglalkoztatás, környezetvédelem, társadalmi szerepvállalás témakörökben).
Fontos kiemelni, ez nem verseny – ez egy elismerési program!
Mi a pályázás feltétele?

Pályázhatnak, azok a vállalkozások, akik az alábbi követelményeknek megfelelnek:

  • A Pályázaton kizárólag azon, a kereskedők és szolgáltatók jegyzékében vendéglátóipari vállalkozásként nyilvántartott egyéni vagy társas vállalkozások vehetnek részt, amelyek rendelkeznek Magyarországon székhellyel vagy telephellyel. A Pályázaton történő részvétel feltétele továbbá az érvényes adószám megléte, amely a Pályázat során a Pályázók beazonosítására szolgál. Pályázni a vállalkozás nevében a vállalkozás képviseletére jogosult személy jogosult.
  • A pályázat nyilvános.
  • A pályázat értelmében a vendéglátóiparban tevékenykedő vállalkozás olyan társas vagy egyéni vállalkozás, amely a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény értelmében vendéglátással foglalkozik, és e tevékenység végzésére megfelelő engedélyekkel rendelkezik.
  • Ha a vállalkozás alaptevékenységén túl, szociális, a közösségért tett erőfeszítései is vannak    Olyan tevékenységgel segíti a közösséget, mely a vállalkozásnak nem hoz bevételt
  • Hisz abban, hogy mint helyi vállalkozás vissza kell adjon valamit annak a közösségnek, aki a vállalkozás létét megteremti, működéséhez hozzájárul
  • A pályázatban való részvételhez nem kell METRO vásárlónak, METRO kártyabirtokosnak lennie

Pályázati folyamat

Amire szüksége van a pályázáshoz:

Meg kell osztania erőfeszítéseinek történetét, melyben összefoglalja a vállalkozás, hogy milyen tevékenységei vannak a közösséget segítő folyamataiban, azaz rövid szöveges bemutatás, néhány jó fotó, vagy egyéb támogató anyag, mely a legjobban bemutatja a vállalkozás erőfeszítéseit. Kérjük, olvassa el a "Hogyan jelentkezzek" menüpontot is részletes információkért és tanácsokért.

Hitelesítési folyamat

Hitelesítés300x160Biztosítjuk, hogy a pályázati anyagok valódiak legyenek, így biztosítva mindenkinek egyenlő részvételi feltételeket. Szakértői csapatunk garantálja, hogy csak valóban létező vállalkozások, valódi erőfeszítései jelenhessenek meg a weboldalon. Minden egyes pályázónak visszaigazoló e-mailben kell hitelesítenie, hogy a feltöltött adatok valódiak, azok hitelességéért felelősséget vállalnak, és a pályázatot a vállalkozás maga töltötte fel. Azok a pályázati anyagok, melyekben akár egyetlen felsorolt adat nem egyezik, azok elutasításra kerülnek és csak a hibák javítása után kerülhet a pályázat elfogadásra. A többiről mi gondoskodunk. Láthatja, hogy mi mindent megteszünk a verseny tisztaságáért, így valóban nagy elismerés lesz az Adnijó program nyertesének lenni.


Szavazási folyamat

A METRO nem dönti el a sorrendet, hiszen a szavazásra nincs ráhatásunk. Az eredmények alakítása az Önök kezében van. Lát olyan történetet, amit elismerne? Szavazzon rá! Ez nagyon egyszerű. Naponta egyszer szavazhat, egy történetre. Szavazatát leadhatja annyi jó történetre, amennyire csak akarja. A legtöbb 10 szavazatot kapott történetek közül kerül ki a METRO Adnijó Program nyertese, az elismerés birtokosa.
A METRO Adnijó Program várja a pályázatokat – Már csak 10 hét van hátra
A pályázat elindult. Az adott közösségekért is tevő vállalkozások igazi hősök, követendő példák, így a mi szemünkben mindannyian nyertesek. Kapjon ötletet bármelyik feltöltött anyagból. Szavazzon az Önnek tetsző történetre. Ha Ön is megfelel a pályázat feltételeinek, pályázzon és gyűjtse be az elismerést