Bocuse d'or

A világ egyik legrangosabb főzőversenye.

Bocuse d'Or

 

A Bocuse d’Or több mint két évtizedes múltjával meghonosította először Európában, majd az egész világon azt a fajta versenyzést, ahol az indulók a világ legnagyszerűbb séf-zsűrije előtt készítik el adott időre a munkát. Az ’élő’ verseny középpontjában, természetesen a kóstolás áll. Manapság a Bocuse d’Or versenysorozatban több, mint 50 ország vesz részt. A versenyt övező médiavisszhang is páratlan, az Oscar-díjátadó gáláéhoz hasonlatos, hiszen közel 2000 a versenyre akkreditált újságírók száma.

A verseny szervezőinek véleményét csak osztani lehet: „aki kimarad, az lemarad”, hiszen a részvétellel Magyarország is felkerül a világ gasztronómiai térképére. Országimázsunk számára kihagyhatatlan lehetőség és jövőbemutató szándék a részvétel, amely eszköz a gasztronómiai megújulásunk elérésében.

A Bocuse d’Or egy jelkép, amely -habár Franciaországból ered- a nemzeti gasztronómiai felemelkedésünk záloga is egyben. Egy olyan fontos pont, amelyre odafigyel a világ. Eljött az ideje, hogy mi is részesüljünk belőle!

A Magyar Bocuse d’Or Akadémia a Bocuse d’ Or név méltó képviselőjeként, feladataként nevezi meg Magyarország gasztronómiai hagyományainak ápolását, hazai termékeink népszerűsítését, a legújabb konyhatechnológia irányzatok bemutatását, gasztronómiai rendezvények szervezését. Mindennek célja A Bocuse d’Or szellemiségének meghonosítása Magyarországon, a konyhaművészet fejlődésének érdekében. http://bocusedorhungary.hu/rolunk

 

 

Paul Bocuse

A Bocuse d'Or alapítója

METRO A MAGYAR BOCUSE D'OR AKADÉMIA ARANY FOKOZATÚ PÁRTOLÓ TAGJA

 

A METRO Kereskedelmi Kft. már 25 éve a HoReCa szektor egyik legnagyobb partnere, mely nemcsak lépést tart a változó trendekkel, de igyekszik alakítani is azokat. Elhivatott olyan értékek mellett, mint a professzionalizmus és tudatosság, legyen szó akár minőségi alapanyagokról, széles körű választékról vagy a piac igényeinek megismeréséről. A METRO nagy hangsúlyt fektet a magyar vendéglátás és gasztronómia fejlesztésre, ezért is tartja kiemelten fontosnak a Magyar Bocuse d’Or Akadémia támogatását.

sirha budapest 2020
LEGYEN ÖN IS VENDÉGÜNK A SIRHÁN!
Érdekel
További ajánlataink
Kíváncsi nagyszerű ajánlatainkra?
akciós katalógusok
Ismerje meg legfrissebb ajánlatainkat az Ön számára.
Katalógusok
Ne maradjon le aktuális ajánlatainkról!
Regisztráljon hírlevelünkre
Ismerje meg a legfrissebb ajánlatainkat.
Hírlevél feliratkozás